Detaylar, Kurgu ve Yangın Merdiveni Kapısı
Detaylar, Kurgu ve Yangın Merdiveni Kapısı
Blog Article
Binaların binasına yakışır kullanılan bu kapılar, iç mekanları birbirinden ayırarak yangına karşı emniyetli bölgeler oluşturur. Dayanıklı mimarisı ve sızdırmazlık özelliği ile çıhun yangın ve patlamaların elan geniş alanlara yaygün tün eşitliğiını önler. Bu sayede maddi yahut manevi zayiatı minimuma indirir evet da hasarsız atlatılmasını sağlar.
Yangın kapıları periyodik olarak muayene edilmeli ve falmları derneşik olarak örgülmalıdır. Bapnın düzgün çtuzakışmasını sahip olmak dâhilin menteşeler, kilitler ve sızdırmazlık contaları gibi üstelikşenlerin durumu denetleme edilmeli ve gerekirse hizmet yapılmalıdır.
Yangın gibi ivedili durumlarda dâhilen hoppa bir dokunuşla açılabilen Yangın Bapsı Kilidi düzgülü durumlarda bapnın açılmasını önleyici nitelikte üretilmektedir. Yangın merdivenlerine ulaşıma güçlük olmayan bu kilitler yalnızca yangının aksi etkilerini deruneriye hapseder.
Yangın kapisinda ürkü amerikan bar kolu ürkü anında kapının haydi haydi açılması derunin kullanılır. ürkü barlı yangın merdiveni kapısı yardımıyla yangın merdivenine ulaşım kolaylaşır. Yangın kapılarının yangına peklik sınıfları, genellikle A, B ve C olarak sınıflandırılır.
Yangın kapısı montajı tamamen hevesli şekilde örgülması gereken ve imalatta birinci sınıf şekilde ortaya çıdem üründe hata binalmaması müstelzim bir teamüllemdir.
yangına karşı önlemlerin tuzakınması zorunludur. Bu yönetmelik kapsamında fevkda ifade tamlanan noktalarda mukannen müddet ısı ve flama geçişine dayanabilecek yangın kapıları kullanılır.
Birhayli yangın bapsı modelinin vaziyet aldığı bu alanda; panik barlı yangın kapısı, camlı yangın bapsı, çelik kapı, göstermelik yangın kapıları, standart yangın kapıları kabil modeller de bulunuyor.
ve montajıyla mücadelean tüm firmalar ile bizim fiyatlarımızı katlaştırabilirsiniz. Yangın bapsı modellerimizin özelliklerini inceleyerek muadili bapların özellikleriyle önlaştırabilir ve fiyatlarını mukayese edebilirsiniz.
Yangın Kapısı ana amacı insanoğluın pert görmeden binadan ayrılarak hariçya veya yangın merdivenlerine ulaşabilmesidir.
Yönetmelik, yangın merdivenlerinin minimal boyutları, yüklük taşıma kapasiteleri ve vacip yangına dayanıklılık dereceleri dahil olgunlaşmak üzere yangın merdivenlerinin çeşitli taraflarını genel olarak kapsar. Yangın merdivenlerinin yerleşimini ve erişilebilirliğini belirtir ve binanın bütün katlarından ve alanlarından kolaylıkla erişilebilir olmalarını katkısızlar.
Yangın merdiveni bapsı, esrarı ve ısıyı minimal düzeye indirir. Havayı lokum özelliği sayesinde alevlerin kontrol altına tuzakınmasında hamil olabilir ve yangının yayılmasını engeller.
Binalarda kâin yangın bapları ve asıl bapların üstı teselsül yangına dayanıklı iç kapı bulundurulması da çok önemlidir. Yangına dayanıklı iç kapı, oda kapısı olabileceği kabilinden, bir odanın içindeki farklı bir oda bapsı da mümkün.
Yangın bapsı kilitleri yangın merdivenine ulaşmayı engellemez. Yangın mirlayınca ortaya çıhun kötüın ve şiddetli ısının autarı çıkmasını önlemek bağırsakin kapının sapa Yangın Merdiveeni Kapısı istanbul akva kapanması gerekir. Bunu da sağlayan yangın kapısı kilididir.
Bu tür yangın merdiveninin zemin özelliği kompakt ve yerden tutum sağlayıcı dizaynıdır. Kullanılmadığında merdiven kalıplı bir şekilde yoldan uzakta saklanır ve bu da onu sınırlı alana ehil binalar yahut güzel duyu telaşların bir faktör olduğu binalar ciğerin yarar hale getirir.